ЦСКА ще подсили медицинския си щаб за новия сезон. Към тима е привлечен специалистът по спортна медицина доктор Георги Илиев, информираха "червените" в сайта си. Той и Иван Христов ще ръководят екипа, който ще се грижи за медицинското обезпечаване на представителния тим. 

В него ще влязат и двама нови и мотивирани физиотерапевти - Алекс Младенов и Станислав Кръстев.

Winbet - победата е емоция! (18+)

"Клубът ще продължи и сътрудничеството си и ще ползва и занапред експертизата и консултантските услуги на три водещи клиники от Испания, Англия и Германия.

Ръководството на ЦСКА в момента води заключителни преговори с новия треньорски щаб, който ще поеме отбора. Съвсем скоро наставникът, който ще застане начело на "армейците" и ще ги изведе за първата предсезонна подготовка, ще бъде обявен официално", добавиха от "Армията".

Бомба в БЛИЦ: Стартира историческа кампания за край на двата ЦСКА

Така "червените" потвърдиха БЛИЦ, след като по-рано съобщихме, че Саша Илич се очаква да бъде официално представен много скоро. Сръбският треньор пристига тази вечер в София, а до дни ще даде пресконференция.

На 12 април БЛИЦ първи писа, че сърбинът е вариант за треньор на "червените". На 17 май първи съобщихме, че Илич се доближава до ЦСКА и вече е уточнил годишната си заплата.

Припомняме, че по-рано днес "армейците" обявиха раздялата с Алън Пардю.