ЦСКА потвърди на официалния си сайт, че Стойчо Младенов няма да води "червените" в контролата със Стал Миелец (Полша) заради здравословни проблеми. Двубоят е от 15:00 часа българско време и ще бъде предаван пряко по Диема Спорт.

"Младенов в момента е под лекарско наблюдение заради здравословно неразположение и проява на симптоми на вирусна инфекция. Въпреки това той контролира целия тренировъчен процес, но и съвестно спазва указанията на медиците, както и превантивните мерки за безопасност. Когато се възстанови напълно, той ще заеме обичайното си място на скамейката", написаха от ЦСКА в сайта си.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Асистентите на Младенов ще имат богат избор за формирането на състава, тъй като разполагат с разширена група футболисти на подготовката в Турция. Очаква се треньорският щаб да даде шанс за изява на възможно най-много състезатели. Участие твърдо няма да вземат играчи с леки здравословни оплаквания и такива, които имат да наваксват изоставането си в подготовката - Томас Лам, Йоан Баи и Греъм Кери, а по всяка вероятност и новото попълнение Маурисио Гарсес.

Първи игрови минути след възстановяването си от операция ще получи холандецът Мено Кох, добавят "червените", които също така потвърдиха БЛИЦ и за пристигналите на проби Алексис Коли и Мохамед Осман.

"Възможност да демонстрират своя потенциал и да впечатлят треньорския щаб ще имат и двама каращи пробен период играчи - левият бек Алексис Коли и изявяващия се като плеймейкър нидерландец Мохамед Осман", пише oще в cska.bg.

Съперникът на „червените“ заема на полусезона осмо място в полската Екстракласа. През зимата на 2021-а година двата тима завършиха 0:0 в същия турски курорт. В ариергарда на Стал личи името на бившия капитан на ЦСКА Божидар Чорбаджийски. Не е изключено по време на спаринга бранителят да се изправи в сблъсък срещу по-малкия си брат Георги, който отскоро е част от представителния отбор на българския клуб.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Зимна подготовка 2022