Адвокатът на ЦСКА Станислав Трендафилов коментира пред БЛИЦ появилата се днес новина за повторна забрана от ФИФА върху трансферите на "червените". Той заяви, че се водят преговори с някои от играчите, на които ЦСКА дължи пари, и е оптимист за крайния изход на ситуацията.

"Собствениците, както знаете, казаха, че ще изплатят всички задължения, които ЦСКА има, само и само клубът да върви напред.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Аз не се притеснявам, водим преговори в момента с част от играчите, за които сме осъдени. Не искам да конкретизирам с кого, но съм уверен, че нещата ще се случат добре.

Както миналия път се справихме в рамките на два дни, макар че на адвокатите на въпросното лице Бенжелюн им трябваха четири дни да си видят плащането, така ще е и сега. Разчитаме на ръководството, на г-н Ганчев, на г-н Стоичков, на г-н Инджов, така че аз притеснения в тази насока нямам.

Водим преговори, имаме предвид възможните санкции от ФИФА, но ситуацията е такава, че гледаме да защитим максимално интереса на клуба в тази тежка ситуация.

Моята увереност идва от там, че ръководството обяви, че всички подобни задължения ще бъдат удоволетворени. От момента, в който г-на Ганчев, г-н Инджов и г-н Стоичков поеха ръководството на клуба, каквото ми е казано като юридически факти е било така. Нямам основание сега да се съмнявам, че нещо различно ще се случи", заяви Трендафилов пред БЛИЦ.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022
Следете с БЛИЦ СПОРТ: Зимна подготовка 2022