ЦСКА благодари на феновете си за огромния интерес, който проявиха към новата официална фланелка, с която "червените" ще играят през сезон 2020/2021 г. 

"Информираме ви, че буквално за два дни се разпродадоха значителни количества, като клубът постави рекорд по брой продадени артикули за толкова кратко време. В момента се брандира нова ограничена партида от всички размери и съвсем скоро ще бъде пусната в продажба, но само и единствено  в онлайн магазина. Екипите занапред ще могат да бъдат поръчвани само от онлайн магазина, а не както досега и в администрацията", написаха от "Армията" на клубния си сайт cska.bg.

"Припомняме ви, че за пета поредна година клубът ни се доверява на Адидас. Световният концерн изработи специално за ЦСКА трите екипа за предстоящата кампания. Цветовете на фланелките са червен, бял и черен, като на тях е извезана емблемата на ЦСКА, а на левия ръкав е поставен специален бадж, символизиращ рекордните 31 титли на страната, които отборът е спечелил в славната си история. Основните спонсори А1 и WINBET са разположени по обичайния начин - на гърдите и гърба на екипите, а на десния ръкав е бранда на друг от спонсорите ни - кафето BARISTO. За представянето на новите екипи в ролята на манекени влязоха футболистите Валентин Антов, Ахмед Ахмедов, Стефано Белтраме и Юрген Матей", добавиха "червените".

Както вече стана ясно, цената на новата фланелка е 80 лева.

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството
Следете с БЛИЦ: Трансферно лято 2020 в efbet Лига​