ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

ЦСКА започна рубрика „Спомени от Армията“, посветена на емблематични мачове, играни на стадион „Българска армия“, който предстои да бъде изяло реконструиран.

 WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

"Червените" припомниха за момент от двубоя срещу Нюкасъл през 1999 г., когато на скамейката на гостите е емблематичният сър Боби Робсън (б.р. - легендарният англичанин почина през 2009 г.).

ЦСКА губи с 0:2 от английския тим, който е с легендата Алън Шиърър в редиците си. Попаденията пред пълните трибуни на "Армията" вкарват Нолберто Солано и Темур Кецбая.

"Червените" играят добре и създават голови ситуации, а в 25-ата минута Милен Петков удря греда от далечна дистанция. В реванша на "Сейнт Джеймсис Парк" възпитаниците на Димитър Пенев се представят достойно - 2:2 след изравнително попадение на Генади Симеонов в четвъртата минута на добавеното време.

Публикацията на "армейците":

„16 септември 1999 г. Боби Робсън – мениджър на Нюкасъл Юнайтед, наблюдава отбора си по време на мач от турнира за Купата на УЕФА между ЦСКА и Нюкасъл на стадиона на ЦСКА в София, България.

Това гласят описанията под снимката, разпространена по световните медии, след поредния голям мач на ст. „Българска армия“. Ще продължим да ви споделяме #СпомениОтАрмията, за да не забравяме никога славното минало на любимия ни дом“.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!

 

16 септември 1999 г. Боби Робсън – мениджър на Нюкасъл Юнайтед, наблюдава отбора си по време на мач от турнира за...

Публикувахте от CSKA Sofia FC в Събота, 16 декември 2023 г.