Стамен Белчев отново излезе на преден план и името му пак е актуално за ЦСКА. Ръководството на "армейците" се оглежда за заместник на Люпко Петрович, който беше временно заменен от Милош Крушчич. 
 
БЛИЦ научи, че Гриша Ганчев два пъти вече е водил разговори с бившия треньор на "червените", навивайки го да се върне начело на отбора. В момента Белчев е в Арда (Кърджали), откъдето са дали зелена светлина за разговорите. Ръководството на новака в елита няма да прави спънки на специалиста, ако той има желание отново да поеме ЦСКА.

На този етап обаче хасковлията не дава положителен отговор на "армейците" и продължава да води Арда, който стартира успешно в еfbet Лига и в момента заема петото място с 18 спечелени точки от 12 кръга.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Ганчев бил доста настоятелен в разговорите с Белчев. Опитвал да го навие и чрез посредници, които също пробват да върнат треньора в Борисовата градина.

"Червените" ще продължат офанзивата и се надяват да убедят специалиста отново да застане начело на ЦСКА.

Припомняме, че Стамен Белчев беше начело на втория отбор на "червените", преди да бъде оглави първия отбор на 27 ноември 2016 г. и да стане най-дълго задържалият се наставник на "Армията" в ерата на Гриша Ганчев. Белчев си тръгна от ЦСКА на 1 май 2018 г. 

Следете с БЛИЦ: efbet Лига - сезон 2019/2020
Купа на България - сезон 2019/2020