Голмайсторът на Бодьо/Глимт Ерик Ботхайм през този сезон прави фурор с попаденията си, но до началото на годината е по-известен като певец. Нападателят пристига в България днес заедно със съотборниците си, а утре излизат срещу ЦСКА в мач от Лигата на конференциите. 

Става дума за рап песента „Kygo Yo“, записана през 2016 г., която нападателят изпълнява с тогавашните си съотборници в националния отбор до 18 г. Ерик Тобиас Сандберг и Ерлинг Холанд.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

Защитникът Сандберг в момента е собственост на Лилестрьом, но през този сезон е под наем в Йерв. Холанд пък е една от големите звезди на световния футбол. За момента носи екипа на Борусия (Дортмунд), но се очаква през следващото лято да стане част от някой по-голям европейски гранд.

Изпълнението на тримата футболисти е истински хит в „You Tube“, където има над 8,1 милиона гледания и повече от 252 000 харесвания.

Ботхайм е основен голмайстор на Бодьо/Глимт от началото на сезона. Той е вкарал 11 гола в 20 мача от шампионата (първенството се провежда по системата пролет/есен) и четири попадения в девет мача от евротурнирите. Норвежките медии на няколко пъти написаха, че Ерик ще е най-голямата заплаха за ЦСКА.