Нападателят на ЦСКА Жорди Кайседо бе много щастлив, след като вкара гола за успеха на „червените“ с 1:0 над Берое в мач от 25-ия кръг на efbet Лига.

„Много съм щастлив, защото успях да вкарам, което е много важно и отборът победи. Това е пътят към следващия мач от първенството и полуфинала за Купата. Много е важно за нас да се върнем на пътя на победите. Голът ми дава повече самоувереност да продължа да работя", сподели Кайседо след мача.

„Много съм изморен от тези пътувания. Разликата в часовото време, в пътуванията, но това е футболът и затова го обичам. За ЦСКА и за националния отбор винаги съм готов да вкарвам, за да победим“, допълни еквадорецът, който помогна на националния тим на родината си да се класира за Световното в Катар, където е в група с домакините, Нидерландия и Сенегал.

„За мен това ще бъде първо Световно първенство и да играя срещу хора като Ван Дайк  е много мотивиращо и се надявам и там да вкарам голове“, сподели Кайседо очакванията си за Мондиала.

„Не знаех, че Стоичков и Ганчев са били на трибуните. Желанието винаги го има и когато играем, винаги даваме всичко от себе си да победим“, завърши еквадорецът.

Еfbet Лига - сезон 2021/2022
Купа на България - сезон 2021/2022