Една от звездите на ЦСКА Кирил Десподов отправи тежки обвинения към съдията Станислав Тодоров след загубата при визитата на Лудогорец с 2:3 в дербито от първата шестица на Първа лига.

Според Десподов червеният картон на Жеферсон е бил заслужен, а жълтите картони на Манолев, Енрике, Бодуров, Каранга и Малинов били пресилени. След получените картони в днешния мач ЦСКА ще бъде без голмайстора си Фернандо Каранга, Станислав Манолев и Жеферсон в дербито срещу Левски (сряда от 18:00 часа на „Васил Левски) в първи мач от полуфиналите за Купата на България.

“Голът ми е хубав, но резултатът не е добре. Не мога да кажа защо загубихме. Останахме с човек по-малко и беше много тежко. Много тичане. Нашари ни всички с картони за следващия мач. На Жеферсон не беше умишлено - имаше си втори жълт и червен. За другите картони явно така му е казано на човека”, сподели Десподов след дербито.

“Не мога да кажа, че е шампионски мач, защото има още 10 срещи. Много мъжки мач, вътре беше битка. Обаче тази битка не приключва днес. Ще се борим докрай. Такъв ни е манталитетът. В сряда ще е доста тежко. Не мислим, че ще е лесно срещу Левски. Утре почиваме, после ще говорим, защото сега сме много афектирани. Дано всичко да е наред с контузията и да мога да играя в сряда”, допълни футболистът на „червените”.

ВСИЧКО ЗА ПЪРВА ЛИГА
ПЪРВА ЛИГА, СЕЗОН 2017/2018 - ТЕЛЕВИЗИОННА ПРОГРАМА