Техническият директор на Дунав Светлин Симеонов беше много ядосан след загубата на "драконите" с 1:3 от Левски в срещата от 1/16-финалите за Купата на България. Бившият нападател, известен с прякора Пинчера, бе бесен заради дузпата, отсъдена за столичани през първата част при резултат 1:1.

"Левски е добър отбор с добри единици. Искам само един въпрос да задам. Мачът беше добре, нямаше напрежение, нямаше ексцесии. Ние сме нормален отбор. Защо тези хора, които назначават съдиите, защо един път не се случи в тази държава да се изиграе нормален мач, по дяволите? Нормални момчета, не са поели ангажименти към трети, пети... Да дойде един адекватен човек. Защо трябва да се случва това нещо? Един път да се зарадва човек в този град. Хората, които разбират от футбол, знаят за какво става въпрос. Как ние да напълним стадионите", коментира Светлин Симеонов. 

"Трима масажисти, автобус, екипировка, хотели... не пестим пари. Един лев не е закъснявал. Защо тези хора не се замислят? Искам един път да се получи празник. Искам един път хората да се зарадват. Да, Левски има добри единици, при нас повечето момчета са бойци. Този човек прекършва крила по този начин. Тези хора имат семейства, имат нерви. Ние се трудим всеки ден да подсигурим бъдещето на тези футболисти", каза още шефът в Дунав.

"Идвайте адекватни хора, минавайте школи, тестове, учете се, по дяволите. Това не е правилно. Тези мачове са рядкост, да се надяваме, че ще станат по-чести", завърши Светлин Симеонов.  

Купа на България - сезон 2023/2024