След нулевото равенство като гост на Локомотив (София) треньорът на Крумовград Атанас Рибарски беше доволен от поредния мач без допуснат гол от тима му. 39-годишният специалист заяви, че отборът му има нужда от подобряване на ефективността в предни позиции.

"Направихме едно добро първо полувреме. Хареса ми начинът, по който го проведохме, с изключение на това, че не завършихме по-добре някои наши атаки. Поведението на Локомотив (София) беше очаквано и се противопоставихме добре", заяви Рибарски.

"През второто полувреме допуснахме някои неточности, а в някои ситуации трябваше да реагираме по-добре. Хубавото е, че в пореден мач не допускаме гол. Днес реално можехме и да стигнем до трите точки, но можеше и да загубим. За съжаление, не сме много ефективни в атака, но пък в четири мача не сме загубили и не сме получили гол от игрова ситуация. Приятно е, когато не губиш мачовете си", допълни треньорът на Крумовград.

"Липсата на последното подаване и прецизност в стрелбата е причината да не спечелим. През първото полувреме имахме две ситуации – чрез Рапосо и Матеус. Забавихме се, засуетихме се и бяхме блокирани. Отделно, при някои центрирания в наказателното поле трябваше да сме по-добре позиционирани", анализира Атанас Рибарски.

efbet Лига - сезон 2024/2025

 подкрепя българския спорт