Грандиозен купон в нощен клуб край река Сава в центъра на Белград беляза края на тенис турнира Adria Tour, като домакинът Новак Джокович избухна с колегите си под звуците на разнообразна музика.

На кадри от партито се вижда как нашият Григор Димитров в началото пази поведение и е сред малкото трезвени, като от време на време отпива от бутилка с минерална вода, но с течение на вечерта показва и танцовите си умения.

Гвоздеят в програмната беше хитът "Бела Чао", на който Григор Димитров беше понесен на ръце, тъй като единствен странеше от групата на забавляващите се тенисисти, които в момент от вечерта захвърлиха част от дрехите си.

Ноле бе във вихъра на танците със съпругата си Йелена. Сред гостите му беше и дъщерята на пипналата коронавирус певица Цеца Величкович – Анастасия. В чалготеката присъстваха шампионът Доминик Тийм, Александър Зверев, както и сръбският актьор Милош Бикович.

Вижте кадри от забавата, която със сигурност ще предизвика поредния голям скандал по света заради липсата на всякакви мерки за сигурност в разгара на пандемията от коронавирус, с което турнирът в Белград се прочу в последните дни:

Winbet - на един клик разстояние! (18+)