Страшен скандал се развихри в САЩ след снимки, на които номер 1 в тениса Новак Джокович показа как се забавлява с някои от колегите си след мачовете на турнира в Белград. 

Надпреварата посред пандемията от коронавирус вече предизвика недоволство у холандската тенистка Кики Бертенс, която остро разкритикува прегръдката между Джокович и нашия Григор Димитров на летището в Белград при пристигането на българина за турнира.

Този път Джокович си навлече гнева на хиляди, като позира с Доминик Тийм и Александър Зверев от популярен с нощните си заведения район в центъра на Белград, на фона на растящият брой заразени с COVID-19 в Сърбия - 73 за днес, което породи основателни притеснения за здравето на звездите.

Интересното е, че на снимките не е нашият Григор Димитров, който явно е приел сериозно призивите за социално дистанциране и с това се размина с критики покрай големия скандал.

По света недоумяват и как е възможно да бъде разрешено на феновете в Белград да седят един до друг на трибуните, при положение, че всички най-големи спортни прояви се провеждат без публика или с разстояние от поне метър и половина между присъстващите.

Winbet - победата е емоция! (18+)