ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Вижте как прогнозираха мача Алфредо Торес и Гери Дончева Янков в играта Efbet Лига на Букмейкър БЛИЦ

Двама души са арестувани след мача ЦСКА 1948 - ЦСКА (0:1), който се проведе при изключително засилено полицейско присъствие на стадион "Витоша" в Бистрица. След напечения двубой от Efbet Лига леко пострадал е кметът на софийското село - Самуил Попов, който станал свидетел на бой и се опитал да го спре.

"Минах през центъра и видях как става бой. Не знаех кои са и кой какъв е. Просто исках да ги спра. Опитах да спра боя, но те не спираха. Едните бяха свалени на земята и въпреки това ги ритаха. Един от тях ме попита кой съм, казах, че просто искам да спра боя, но те не спираха и така...", разказа Самуил Попов пред БНТ.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

Около 1500 души се събраха за двубоя на стадион "Витоша", където oт обяд имаше засилено полицейско присъствие. Клубът от стадион "Българска армия", който е лидер в класирането, настояваше срещата да бъде преместена на "Васил Левски", за да има хиляди фенове по трибуните. Това обаче не се случи и срещата се игра на съоръжението  в полите на Витоша. Сектор "Г" бойкотира мача и запалянковците не влязоха в стадиона, отказвайки да плащат по 30 лева за билет. 

За двубоя бяха командировани жандармеристи от няколко града.

До сблъсъци около самия двубой не се стигна. Много от феновете наблюдаваха срещата от поляна - частен имот, която им беше предоставена безплатно от собственика след горчивия му опит от миналата година.

Разказът на Стефан Тачев пред камерата на БНТ:

"Отворих имота си, защото ще изпочупят всичко. По-добре да минем с по-леко. Долу мрежата е паднала - 5-6 кола, сега всички хора зад оградата ще преминат през нея като свърши мача.

Дадоха ми шал, ама другите ще ме бият заради този шал. Мен не ме интересува нито ЦСКА, нито Левски. Това са загубени работи за мен. Кметът ми се обади, полицията ми се обади, всички ми казваха "Вземи им пари да ги пуснеш". Мен не ми е за парите - сега празното им го давам, ама миналата година ми се катериха по ябълките, изпочупиха ми ябълките, което не е прилично".

След края на двубоя фенове, настанени в частния имот, събраха торби с боклуци и поеха ангажимент да възстановят счупената ограда.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2022/2023 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК