Президентът на българската федерация по ММА Станислав Недков за пореден път скочи на "Отровното трио", като този път коментира във "Фейсбук" случилото се по-рано днес. Както вече стана ясно, представители на партията на Слави Трифонов "Има такъв народ" и на Гражданска платформа "Изправи се.БГ" на Мая Манолова са се отзовали на поканата на Бабикян, Минеков и Хаджигенов за първа работна среща на основните извънпарламентарни политически сили.

"Отровното трио" отряза Цветанов и се договаря с ДБ, Слави и Манолова на тайна среща

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)


Публикацията на Станислав Недков: 

"ПРЕДИЗБОРНА КОАЛИЦИЯ

Тримата Отровени загубеняци - Бибиян, Хаджикян и Минекян са се взели насериозно. 

Днес организирали среща на извънпарламентарни партии, да умуват как да осигурят честността на изборите. 

Тези хора с празни CV-та притежават един-единствен, но ярко изразен талант - да провалят всичко, до което се докоснат. 

Отровените успяха да подменят справедливия гняв на младите и с множество безобразни действия, да стопят техния протест до събирането всяка вечер на един автобус хора пред президентството. 

Поради отлива на протестиращи в столицата, Бибиян, Хаджикян и Минекян решиха да обикалят из страната и да се опитват да заблуждават хора, които не ги познават. Ясно е, че ще имат същия “успех” като в София.

Още по-смешното е, че тия тримата са се взели за някакви фактори в политиката (без да са се явявали на избори) и поканили всички извънпарламентарни партии да говорят за предстоящите избори. Щели да следят за чесността им. Единствените, които са се отзовали на тази очертаваща се предизборна коалиция са вечният кандидат за всякакви постове Мая Манолова и Слави Трифонов.

Гнусният Бибиян тия дни пак ме направил главен герой в неговите сайтове. Тоя път съм се заканил на всички протестиращи и съм блъскал възрастна жена. 

Едно ще му кажа на тоя смрадлив и вътрешно разлагащ се собственик на “медии”. 

Бог ни е заповядал в деветата си заповед: "Не лъжесвидетелствувай против ближния си". 

Един ден, ти и всички, които сте публикували лъжи във вашите сайтове за фалшиви новини, ще искате да не сте се били раждали. На Страшния съд няма протести и яйца.

Там всеки ще отговаря за всичко, каквото е сторил".

 

ПРЕДИЗБОРНА КОАЛИЦИЯ Тримата Отровени загубеняци - Бибиян, Хаджикян и Минекян са се взели насериозно. Днес...

Публикувахте от Stanislav Nedkov в Понеделник, 26 октомври 2020 г.