Една от най-четените наши писателки Людмила Филипова е била лудо влюбена в бизнесмена-беглец Васил Божков. Красавицата, внучка на премиера Гриша Филипов (1981-1986), дори е посветила първия си роман „Анатомия на илюзиите”, на своя богат и известен любовник.

Людмила е дъщеря на Орлин Филипов - най-големият син на премиера по Татово време Гриша Филипов. Аферата й с Божков започва точно в началото на новия век, малко преди да излезе пилотният й роман „Анатомия на илюзиите”, в който един от главните персонажи е превъплътен образът именно на хазартния бос, пише Show.bg.

Заради него секси блондинката дори зарязала съпруга си - бизнесмена Божидар Колев.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Наскоро изкусителката влезе в информационния поток с изказване срещу вирусолога доц. Атанас Мангъров. Внучката на Гриша Филипов прави потресаващи разкрития за лекарската практика на нашумелия в последно време медик. Тя изказва и своите  разсъждения относно кризисната ситуация в България и последиците след нея. Ето какво пише тя: „Според мен Мангъров, точно сега, е особено опасен за страната и сигурността ни! Следя го от години и отдавна съм на това мнение за него и заради отношението му към доста други заразни болести, но поне преди не бе толкова публичен и опасен (мислех да премълча по темата, но той прекалява). Започнах да го следя като позиция след като за малко не умори сина ми преди десетина години срещу хонорар от 100 лв. за съвет: да не правя нищо за малко дете в тежко здравословно състояние и висока температура. Добре, че навреме се намесиха сериозни лекари. После разбрах от доста хора, че на консултация взима различно между 70 и 150 лв според визията на дома, където е повикан за болно дете и почти винаги дава същата „рецепта“. Следих го и като медиен консултант – вида на заразата за него сякаш няма значение – мерките, които препоръчва са все едни - да не правим нищо".

Обвиниха Васил Божков в още 7 престъпления - поръчвал убийства, изнасилвания и...

А за любовниците на Божков се говори много напоследък. Вече стана ясно, че една от тях е певицата ЛиЛана. Друга от любимките му е скандалната участничка във "Биг Брадър" Зара, с която също е мачкала чаршафите, а като отплата той й подсигурил образованието.

Ето коя известна брадърка била любовница на Божков!

"Държал e 70 жени с фриволно поведение на по 5000 евро заплата всеки месец. Това са любовниците му, жените, с които е правил извращенията. Сега не знам дали не са кандидатствали по тази мярка "60/40", разкри преди дни собственикът на efbet Цветомир Найденов - бивш съдружник на Божков.