Васил Божков, който е с 11 повдигнати обвинения от прокуратурата и се укрива в Дубай, държал под крилото си 70 жени, които му били любовници. Шокиращото разкритие направи Цветомир Найденов при гостуването в предаването "Офанзива" по Канал 3. 

"Държал e 70 жени с фриволно поведение на по 5000 евро заплата всеки месец. Това са любовниците му, жените, с които е правил извращенията. Сега не знам дали не са кандидатствали по тази мярка "60/40", каза собственикът на efbet.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

"Имай 170, няма лошо, но си плащай данъците и таксите", продължи Найденов.

Цветомир Найденов с шокиращи разкрития за Божков TV, Черепа и поръчковите убийства

"Ние не искаме да имаме нищо общо с него. Когато остана без пари, тогава посегна и на нашето", каза бившият съдружник на Божков. 

Найденов беше попитан дали е готов да финансира отново Левски - "Не съм левскар, но уважавам противника. Не му прави чест на Сашо Диков, защото трябваше да декларира, че Йоана Христова е ставала свидетел на всичките престъпления, изнасилвания, иманярските истории, всичко това... Тя е дъщеря на сестрата на бившата му жена Аня Пенчева. Диков счупи телефона на нашата пиарка Деси, за да ни вземе интервю. Не ни каза обаче, че е вуйчо на Йоана - дясната ръка на Божков, за да си знаем ние. Попита ме имаш ли любовница в Милано, казах му не, но щях да допълня, че неговата племенница е любовница на Черепа от 10 години", разказа още Найденов. 

Бомба в БЛИЦ! Роднинска връзка с Божков направила Сашо Диков куриер на акциите на Левски!

Найденов с потресаващи разкрития пред БЛИЦ за любовниците и ВИП персоните, които Божков развеждал по скъпи курорти

"ЛиЛана беше на издръжката на Черепа в Лондон 10 години, учеше сигурно за мега ядрен физик. Елена Динева му е другата любовница, накупил й беше имоти във Франция за 20-ина милиона. Ако Диков ми беше казал, че има личен интерес, интервюто веднага ставаше съвсем друго", добави босът на ЦСКА 1948. 

"Нямам никакъв интерес от акциите на Левски или на друг отбор. Знаете, че съм цесекар, спонсорирам ЦСКА 1948. Ще бъдат интересни срещите ни с ЦСКА-София в еfbet Лига. Божков разиграва Тити трета седмица, чух се с него, той говорил в Черепа, днес Георги Попов се оказа истинския собственик. Китин е агентурното му име. Защо не взе жена си, а взе Попов с него в Дубай? Заради контактите му. Защо не взе някой от другите му съратници? Всички се разбягаха, имали са информация, че ще има акция. Щом си позволяват момченцата и момиченцата от фирмата на Лилана да звънят на чиновници, значи и Божков има участие, има и милиони", увери той.

От казаното от Цветомир Найденов излиза, че Божков е имал личен харем по подобие на севернокорейския лидер Ким Чен Ун и сина на диктатора Саддам Хюсеин – Удай. Очакват се страховити разкрития в тази посока в идните дни.

Сензация в БЛИЦ! Васил Божков с яхта за 160 милиона долара! УНИКАЛНИ СНИМКИ