Една от жертвите на обвинения в множество изнасилвания футболист на Манчестър Сити Бенджамен Менди разказа за неприятните си спомени от т.нар. вила на ужасите.

Смятаната за първа от осемте жертви на Менди обяви, че през 2018 година двамата са се запознали в нощен клуб, след което тя и нейна приятелка били поканени на парти в дома на играча, където той направил опит да я изнасили.

"Помня, че при първите ни разговори той каза, че ще ме отвлече, докато никой не гледа, но тогава помислих, че се шегува. Прекарахме нощта в дома му, а на сутринта, докато бях в банята, той влезе при мен. 

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

Видях "хищническия му поглед" и веднага се протегнах да взема кърпа, с която да се загърна.

Той ме хвана и настоя да види какво има под кърпата. Изпаднах в шок, а той си свали боксерките и ми показа пениса си. През цялото време повтаряше - Няма страшно! Издърпа ме към леглото, а аз не спирах да се боря и да крещя. Беше ужасно! Не помня как, но в един момент се отскубнах от него, взех си дрехите и избягах", разказва тя пред съда.

Друга от потърпевшите разказа пред съда за извращенията на футболиста, посочвайки, че е била изнасилена три пъти за 20 минути.

“Той ми взе телефона, аз не исках да правя секс с него. Просто исках да си отида”, споделя 20-годишното момиче.

По думите ѝ Менди ѝ казал, че "е преспал с 10 000 жени", но я предупредил това да не го разкрива пред никого, и "може да идва у тях всяка вечер".

Ако обвиненията се докажат, футболистът може да получи между 5 и 20 години затвор.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК