Документалният филм за Михаел Шумахер, който от няколко месеца беше сериозно рекламиран, се превърна в голямо разочарование за феновете на легендарния пилот от Формула 1. Те останаха възмутени, че липсват обещаните първи кадри с Пилето след инцидента със седемкратния световен шампион на 29 декември 2013 г.

Освен това цялата по-интересната и непозната информация за Шуми беше изнесена в редица анонси за филма на „Нетфликс“.

Въпреки това се оказа, че има изключително сензационни думи на съпругата на легендарния пилот Корина, които се оказаха единствените неизвестни до момента данни. Тя разкрива цялата сума, която е била похарчена за възстановяването на Шумахер през последните осем години.

Начален Бонус до 1000 лв. за онлайн 

52-годишната блондинка обяснява пред камерата, че лечението на Михаел Шумахер до момента е струвало на семейството 23,5 милиона евро. В тази сума са включени и всички допълнителни процедури, на които Пилето е бил подложен в специализирани центрове в Майорка и Швейцария.

Както е известно, на 29 декември 2013 г. Михаел Шумахер падна, докато караше ски във френския зимен курорт Мерибел. Той получи тежка черепно-мозъчна контузия. Лекарите откриха множество травми и кръвоизливи в двете мозъчни полукълба.

Пилето претърпя няколко мозъчни операции и дълго време беше в изкуствена кома, от която беше изведен през лятото на 2014 г. Оттогава той е настанен за лечение в дома си, който е разположен на брега на Женевското езеро. След това няма официални данни за състоянието му. Единствено може да се съди дали има подобрение и влошаване от думите на близки семейни приятели, които посещават дома на Шумахер.