ВСИЧКО ПО ТЕМАТА СЪС СИЛНОТО ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ В ТУРЦИЯ >
ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Турският футболен клуб Хатайспор все още не е успял да открие звездата си Кристиан Атсу. В понеделник медиите в южната ни съседка разкриха, че ганайското крило е в болница след опустошителното земетресение. 

Първоначално беше съобщено, че Атсу (б.р. - бивш играч на Порто, Челси, Евертън, Малага и Нюкасъл) е изчезнал заедно със спортния директор на бившия тим на Страхил Попов - Танер Савут, след трусовете. Вчера обаче се появи добрата новина, че Хатайспор е успял да открие футболиста, след като вицепрезидентът на клуба Мустафа Йозат каза, че "Атсу е изваден от останките с наранявания". Тази информация, която е била предоставена на клуба, за момента обаче се оказва недостоверна, тъй като Хатайспор не е открил Атсу в болницата, в която трябваше да бъде. 

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

"На клуба беше съобщено, че е откаран в болница "Дьортиол". Веднага отидохме там, но не го открихме. За съжаление, приемаме, че към момента няма данни за Танер и Кристиан Атсу, не знаем къде са", обясни лекарят на Хатайспор Гюрбей Кахведжъ пред "Хюриет".

Треньорът на отбора Волкан Демирел беше разочарован от разпространението на предишната информация, която беше посрещната с удовлетворение от бившия клуб на играча Нюкасъл и от Футболната асоциация на Гана. "Моля, не пишете, че е бил спасен, без да сте сигурни. Хората имат семейства. Надеждите, скръбта, болките се увеличават", каза Демирел пред "Хюриет".

"Все още няма новини за Атсу и Танер Савут. Не бих ли ги споделил, ако бяха в болницата? Ще ги кажа веднага щом новините дойдат", добави бившият вратар и легендата на турския футбол.

Описвайки преживяното през последните дни, Демирел добави: "Минахме през много трудни неща. Измъкнахме хора, които повярваха в мен, и за щастие всички оцеляха. Хората работят ден и нощ, надявам се и двамата да бъдат спасени. Футболистите от отбора са при семействата си. Когато има информация, споделям всичко".

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК

Кристиан Атсу: