ВСИЧКО ПО ТЕМАТА СЪС СИЛНОТО ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ В ТУРЦИЯ >

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Над 11 хиляди са жертвите до момента в Турция след катастрофалното земетресение, което удари югоизточната част на страната, както и Сирия. Спасителите продължават да вадят тела на загинали хора под руините на множеството срутили се сгради. 

Winbet - победата е емоция! (18+)

В южната ни съседка съобщиха поредни лоши новина за издъхнали спортисти. Безжизненото тяло на 27-годишния волейболист Еминджан Кочабаш беше открито в Малатия. Новината за смъртта му бе потвърдена от клуба Ескишехирспор в социалните мрежи.

"С голяма тъга научихме новината, че нашият волейболист Еминджан Кочабаш е загубил живота си при земетресенията в Малатия. Пожелаваме на него и семейството му Божията милост", се казва в съобщението.

Волейболният клуб Малатия малко по-късно информира и за още един загинал състезател на тима - Мехмед Чан Адърбаш на 28 г. 

Загинал е и Танер Кахриман - футболист на отбора Кахраманмараш Истиклалспор. Тимът се състезава в аматьорските лиги.

Кахриман беше блокиран в развалините след земетресението, но нямаше как да се спаси и в крайна сметка издъхна. Въпреки медицинските грижи, които са му оказани в болница, бившият футболист на Ордуспор не е оживял.

 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК