Словесната война между Красимир Анев и Екатерина Дафовска продължава. Във видео, публикувано във Facebook, Анев отрича думите на президента на БФБиатлон, че е искал по-голяма заплата от другия ни водещ биатлонист Владимир Илиев. Трябва да се отбележи, че Илиев е харесал видеото на Анев, който призова олимпийската шампионка от Нагано'98 да публикуват аудио протокол от заседанието на Управителния съвет от 11 юни.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

"Госпожа Дафовска за пореден път се опита да опетни името ми с изказването си по медиите, че съм искал да взимам по-висока заплата от Владимир Илиев. Искам да кажа категорично пред всички вас, че това е една долна лъжа. И за да го докажа, призовавам госпожа Дафовска и нейната администрация да публикуват аудио протокол от заседанието на Управителния съвет от 11 юни.

От записа всички ще чуете точните ми думи. Точните ми думи са, че държа заплатата ми и тази на Владимир Илиев да са еднакви. Ако госпожа Дафовска не иска да публикува тези записи, това означава, че се страхува от истината. Личната война, която тя е започнала с мен, си личи в постоянните й медийни изяви и постоянното опетняване на името ми", казва във видеото Анев.