ВСИЧКО ПО ТЕМАТА СЪС СИЛНОТО ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ В ТУРЦИЯ >

ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Един от най-добрите български плувци Йосиф Миладинов ще продаде на търг най-ценния си медал и ще дари парите за пострадалите в опустошителното земетресение в Турция.

Миладинов предлага сребърния си медал на 100 м бътерфлай от европейското първенство в Будапеща преди две години, който е с висока стойност за родното плуване, защото е първият при мъжете на голям форум.

Самият търг ще се състои в рамките на 36 часа в групата на списание „Плуване &Водна топка“ във Фейсбук. Стартът ще бъде даден на 13 февруари (понеделник) в 8:00 часа сутринта и ще приключи на 14 февруари (вторник) в 19:59 часа вечерта.

Търгът за медала ще върви в коментарната секция под публикацията, даваща началото.

Наддаването ще стартира с начална цена 800 лева, като минималната стъпка за наддаване ще е 50 лв. След 19:59 часа на 14 февруари заявките ще се считат за невалидни.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Търгът ще се случи със съдействието на КаузиБг, плувен клуб Спринт-София и Асоциацията на българските плувци.

“Правя го с цел, за да помогна на хората в Турция, които пострадаха от земетресението“, заяви Йосиф Миладинов, който освен европейски вицешампион при мъжете е двукратен първенец на континента при юношите, многократен държавен рекордьор в няколко дисциплини на двата басейна.

Победителят ще бъде обявен официално в групата на „Плуване &Водна топка“ BGswim.com и той ще получи сребърния европейски медал от Йосиф Миладинов на дата удобна и за двете страни.

Сумата трябва да бъде приведена по сметката изписана по-долу. По нея средства може да приведат всички приятели на плувните спортове, съпричастни с трагедията в Турция.

Име на сметка: Кауза КаузиБг
IBAN: BG55UNCR70001524609578
ТИТУЛЯР НА СМЕТКА ФОНДАЦИЯ КАУЗИ БГ: Основание – дарение за земетресение Турция

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК