Бизнесменът и финансов благодетел на футболния ЦСКА 1948 Цветомир Найденов изригна по адрес на бившия собственик на Левски Васил Божков и хората, които го подкрепят.

Собственикът на efbet за пореден път припомни защо Божков се е сдобил с някои от 18-те обвинения от прокуратурата, заради които избяга и се укрива в Дубай.

1000 лева Oнлайн казино Бонус от efbet

"Не мога да повярвам какви глупави хора има. Вярват на лъжите на Черепа, че е платил 200 млн подкупи за 5 години за такса спокойствие. Аз не знам за такива подкупи, Тънките вратлета на Национална лотария не знаят, гърците от Интралот не знаят...Как я мислите тая работа всичките са взели 1000 лева печалба, Черепа е взел 510 лева и е платил от тях 200 лева за подкупи вместо всички негови съдружници? И така той си намалява % от 51 на 31% да не е луд да не ни накара и ние да плащаме? Всъщност опита се да ни рекетира и плаши с убийство и веднага получи към 5 сигнала в Прокуратурата с доказателства миналата година. Ако не бяхме пуснали ние сигналите, Черепа щеше още да ви убива, бие и изнасилва ... и тези 700 млн, щяха да станат 1,4 милиарда ! И не само това.....", написа Найденов във "Фейсбук".

Цецо Найденов с пореден удар по Божков! Виждал съм в офиса му Лилана, Блага, Аксиния, Мария...

Найденов пак посече Божков, хвана го в голяма лъжа за Левски

Цветомир Найденов посочи кой бивш депутат е помогнал на Божков да стане милиардер!