ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Прочутият руски бивш състезател по фигурно пързаляне Роман Костомаров получи още ужасяващи новини за здравето си, след като се подложи на ампутация на двата крака.

Този път става въпрос за белите му дробове, единият, от които е отказал, а в другия е открита течност, което бе определено като сериозен проблем.

Лекари разкриха, че 46-годишният Костомаров има и възпаление на средното ухо. Преди дни се появи информация, че известният руснак е и с ампутирани ръце, но тя не бе потвърдена.

От болницата, в която е настанен шампионът обявиха, че здравословното му състояние може да се влоши във всеки един момент, а резултатите от изследванията му не са никак добри.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

Първите информации, че Роман Костомаров е хоспитализиран в тежко състояние се появиха на 10 януари. Тогава стана ясно, че той има пневмония, поставен е и в медикаментозна кома и е закачен към апарати за изкуствено обдишване и снабдяване на кръвта с кислород.

На зимните олимпийски игри в Торино през 2006 г. Роман Костомаров и Татяна Навка печелят златен медал в танцовите двойки. В тандем двамата са още двукратни световни и трикратни европейски шампиони.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК