ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Най-лошият сценарий за олимпийския шампион по фигурно пързаляне от Олимпиадата в Торино през 2006 година и приближен до руския президент Владимир Путин - Роман Костомаров се сбъдна.

Според няколко медии в страната 45-годишният спортист вече е подготвян за ампутация на пръстите на краката в резултат от заболяване, което прекара, наложило необходимостта да бъде свързан с апарат за насищане на кръвта му с кислород.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Именно това предизвика гангрена на крайниците му, а Костомаров беше изправен пред дилемата тя да се разпространи и да засегне по-голяма част от тялото му и да доведе до сърдечна недостатъчност или Костомаров да се изправи пред риска да развие тромбоемболия при хирургическа интервенция.

Приближеният и известен с крайната си подкрепа за руския президент Владимир Путин - Роман Костомаров бе приет в болница на 10 януари със сериозна пневмония и крайно тежко състояние и беше поставен в медицинска кома.

Двойката Костомаров -Навка беше големият съперник на българския дует Албена Денкова и Максим Стависки. ​Интересна подробност е това, че партньорката му за олимпийската титла в Торино - Татяна Навка е женена за един от най-близките до Путин - прессекретаря му Дмитрий Песков.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК