Полицията в Ливърпул излезе с официално решение по казуса с Кристиано Роналдо, като го обяви за невинен по съмнение в криминална проява.

Казусът е от април, когато след загубата с 0:1 от Евертън португалецът се ядоса и удари ръката на опитващ се да го заснеме фен.

Оказа се, че привърженикът Джейкъб Хардинг е дете, страдащо от аутизъм, а телефонът му е счупен след действията на Роналдо. Това предизвика мощна обществена реакция срещу португалеца, който се извини и компенсира финансово момчето.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Органите на реда обаче започнаха разследване дали действията на Роналдо не представляват криминално деяние, но униформените заключиха, че това не е така.

"Можем да потвърдим, че 37-годишен мъж се яви доброволно и беше разпитан във връзка с обвинението в нападение и щета. Проблемът беше разрешен с условно предупреждение. Случаят вече е приключен", обявиха от ливърпулската полиция, потвърждавайки, че няма да търсят отговорност от звездата.

Припомняме, че Роналдо вече имаше проблеми със съда за укриване на данъци и след обвинения в изнасилване, като дори бе осъден условно за първото.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК