Oбвиненият в 11 престъпления Васил Божков, който се укрива в Дубай, твърди, че утре (петък), в 10:00 часа ще обяви името на новия собственик на основния пакет акции на ПФК Левски. За намеренията си той разкри преди минути на страницата си във "Фейсбук", където тази сутрин пусна анкета с питане до феновете: "Кой да бъде новият собственик на ПФК "Левски" АД", като по този начин отново си позволява да се гаври с хилядите "сини" запалянковци и любимия им клуб. 

Циркът е пълен! Вижте как Васил Божков се гаври с акциите на Левски

Малко преди 19 часа Наско Сираков води убедително в допитването. Именно легендата пожела да получи акциите на Левски. Феновете обаче са на тръни и докато не видят черно на бяло, че Божков му ги предоставя, няма как да бъдат спокойни.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

"Благодаря ви за интереса, активността и най-вече за смелостта да го направите открито. Утре в 10:00 ч. ще стане ясно името на новия собственик на 86.6 % от акциите на ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI! #БъдетеЗдрави", написа Божков в последната си публикация. 

Обвиняемият бизнесмен вече повече от седмица се подиграва безкомпромисно с привържениците на "сините", които силно се надяват най-после акциите да попаднат в сигурни ръце - в Наско Сираков.

Разкриха къде е леговището на Божков в Дубай