Екзотичният фен на Манчестър Юнайтед - свищовлията Манчестър Здравков Левиджов Юнайтед, получи подкрепа от мениджъра на "червените дяволи" Оле Гунар Солскяер. Нашенецът получил окуражаващо писмо от норвежеца, който разбрал от медиите, че запалянкото е изпаднал в депресия, пише вестник "Борба".

"Скъпи Манчестър Здравков, с тъга научихме, че преминавате през тежки моменти. Искахме да се свържем с вас, за да споделим нашите благопожелания. Чухме, че сте голям фен на Манчестър Юнайтед, и се надяваме, че се наслаждавате на сезона, който имаме до момента. Страхотно е отново да можем да играем футбол. Въпреки че не е същото без публика, усещаме подкрепата на привържениците, които гледат от своите домове. 

Можем да си представим колко е трудно за вас и вашето семейство. Надяваме се, че няколко сантиментални думи ще ви окуражат, за да останете силни в тези предизвикателни дни. С най-добри пожелания. Пазете се!“, гласи посланието от треньора на клуба от "Олд Трафорд".

efbet - 1000 лв. Нов Онлайн Казино Бонус

Манчестър Юнайтед Здравков Левиджов бил изпаднал в безизходица, защото в продължение на две години не можел да си намери работа. 

Ситуацията съвсем се усложнила покрай пандемията. Нашенецът загубил и майка си и дори мислел за самоубийство. "Любовта към Манчестър Юнайтед ме крепи в живота. В крайна сметка вече си намерих работа. Обади ми се един човек и ми предложи да работя на строителен обект в близост до София. Щях да приема, но вече се бях съгласил да замина за морето. Тук се грижа за поддръжката на плажа. Сега го подготвям за сезона. Чистя клони и други боклуци“, казва свищовлията.

Екстравагантният мъж се сдоби със световна популярност след 15 съдебни процеса, с които успя да извоюва правото да носи името на любимия си тим. Преди няколко години той предприе още едно шокиращо действие - татуира си емблемата на отбора на челото. 

Свищовлията вдъхнови сценариста Стефан Вълдобрев да създаде филм за личността му. Лентата бе представена на редица международни фестивали и е гледана от над 30 млн. души.