Футболистите и щабът на Манчестър Юнайтед са пристигнали на "Олд Трафорд" цели седем часа преди началото на дербито с Ливърпул. Този ход, който бе пазен в пълна тайна до самата му реализация, е част от предпазните мерки, които взеха в клуба срещу евентуални нови протести на феновете.

Както е известно, дербито трябваше да се играе на 2 май, но бе отложено заради масови протести на привържениците, при които се стигна до нахлуване на терена, а впоследствие и до сблъсъци с полицията.

Играчите са пристигнали днес с личните си автомобили около 13 часа местно време. Още в подстъпите към стадиона пък полицията е изградила пропускателни пунктове, за да се ограничи достъпа на всякакви външни лица в близост до "Олд Трафорд".  Междувременно два автобуса на Юнайтед са се придвижили до хотел "Лаури", където традиционно отсядат футболистите на "червените дяволи" преди мач, за да заблудят феновете и да отвлекат вниманието. 

С екскорт от сериозна охрана ще пристигне и автобусът на Ливърпул преди двубоя. "Мърсисайдци" вече са пристигнали в Манчестър, но все още са в хотела си. Началото на дербито е в 22:15 часа българско време. 

РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И КЛАСИРАНЕ В АНГЛИЯ