Собственикът на efbet Цветелин Найденов направи поредни разкрития срещу обвинения в 11 престъпления Васил Божков, който се укрива в Дубай. Босът на ЦСКА 1948 разказва, че за приятели и партньори на Божков "видяхме какво стана... всички до един изгонени със скандали, ощавени и заграбени, дори и посмъртно!".

Освен това Найденов пише, че Божков не е отишъл на сватбата на единственото си дете заради любовница.

Цялата публикация:

"Гледам, че Васил Божков говори за приятели, партньори, семейство... мхм, Манол (б.р. - Манол Велев) му беше приятел по едно време, видяхме какво стана, партньори му бяха: Пламен, Стойне, Боре, Орлин, Тони, Огнян...... всички до един изгонени със скандали, ощавени и заграбени, дори и посмъртно! Служителите... женската част се сещаме какво се случва... Семейството... там е гротеска, не отиде на сватбата си на единственото си дете заради поредната си любовница, но само това да беше. Общо взето не му пука за никой. За хунтата, дааа... за пръв път.

1000 лв. Нов начален Онлайн Казино Бонус от efbet
 
Обвиняемият Божков се среща със Закона, както нормалните обвиняеми и веднага започна да говори като политическите противници на правителството. Стратегията му е ясна на всички, само ми е чудно как политическите му покровители и медийни партньори залагат на най-страхливото камикадзе в историята на човечеството. Щом започна да се съюзява с други обвиняеми, за които доскоро мислеше, че са му врагове и искаше да си ги приключва по неговите си начини, значи наистина Божков е ужасно отчаян...
И накрая любимото ми : Васил Божков : Бъдете здрави! - докато не ви изнасиля, изпратя да ви убият или пребият. The End", написа Найденов, след като по-рано днес Божков пусна поредната димка във "Фейсбук".

Васил Божков строи небостъргач в София с изтекло разрешително ДОКУМЕНТ

Два кървави разстрела в София изправят Васил Божков до стената! СНИМКИ