"Само мега малоумници могат да се вържат на смешните му лъжи". Това написа собственикът на efbet Цветомир Найденов по повод последната изява на бившия му съдружник Васил Божков. Укриващият се от българските власти хазартен бос пусна тази сутрин нов кьорфишек през фейсбука си, но този път успя да надмине дори досегашните разочарования, пускайки история в картинки. 

 efbet - 1000 лв. Нов Онлайн Казино Бонус

Найденов за Божков: Велинградският Али Баба ще ни разказва приказка за Деня на дететo

"Покрай приказките на Черепа, Али Баба вече стана синоним на лъжец... елементарното доказателство : Ако Черепа е бил рекетиран да плаща 20 % от печалбата си във фирма, където той има 51 %, то веднага Велинградският измамник, щеше да обяви на съдружниците си, че “ рекета” е 40 % и на него да му излезе без пари. 

Черепа така нарежда съдружниците си, знам го от опит. Така че, Тънките вратлета от Националната лотария, които са му били с 44 % съдружници, трябва да са плащали целия рекет и да са останали с 24% ... а такова нещо няма и е лесно проверимо. Да не говорим за Кокалис и Интралот в Еврофутбол и Евробет с неговите 49 % .... това са такива смешни лъжи на Черепа, че само мега малоумници могат да се вържат. Такъв “ рекет “ няма! Велинградският Али Баба дели плячката си само на 1! Иначе откъде пари за самолети, яхти и леки жени, а? #бъдетеизлъгани", написа Цветомир Найденов във "Фейсбук".

БЛИЦ с национално допитване: На кой отбор в България си фен?

Ексклузивно в БЛИЦ! Гореща новина за акциите на Левски