ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК! 

Вдовицата на Краля на футбола Пеле - Марсия Аоки проговори месец след смъртта му (29.12.22). Тя използва социалните мрежи и пусна писмо до Пеле, в което говори за любовта им и благодари на феновете му.

Winbet - победата е емоция! (18+)

Ето писмото й, което разтърси хиляди по света:

Да се ​​сбогувам с човека, когото обичам, и да свикна да нямам причината за живота си до мен, неговата любов, обич, грижа и чувство за хумор, ще отнеме време. Просто исках още няколко мига в размяна на погледи, няколко дни да играем с нашето кученце Какау. Липсва ми да казваш „Марсия, любов моя, добро утро!

Виж колко е красиво морето днес.“ Въпреки че знам, че това е неизбежна съдба за всички, чувствам, че съм загубила част от себе си и имам буца в гърдите. В същото време имам силно чувство на благодарност, че мога да споделя болката си с целия свят. 
 
Получихме милиони съобщения на обич и солидарност, които изпълниха сърцето ми с комфорт и мир. Искам да благодаря на всеки негов фен, който все още го почита. Искам също да благодаря на ФК Сантос и град Сантос за подкрепата в толкова труден момент. Споделянето на живота ми с Едсон беше възможност да изживея истинска любовна история. Споделянето на любовта на Пеле с вас също беше страхотно. 
 
Тази любов никога няма да умре и винаги ще бъде с нас. Завинаги. 
 
С любов, Марсия Аоки - вдовицата на Пеле

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК