Младата звезда в женското ръгби на Уелс Савана Ледсман разказа как е гледала случващото с Кристиан Ериксен и какъв кошмар се е завърнал в съзнанието ѝ. Преди година тя губи брат си Мейсън, който издъхва от сърдечен арест на 21 години.

Младежът рухва пред дома на баща си през 2020 година, а лекарите, които пристигат на място, не успяват да го спасят. Същият беше и случаят със звездата на Дания, но намесата на медицинските лица на терена попречи да се стигне до фатален край.

"Гледах мача, видях какво се случи с Ериксен и настръхнах. Всички спомени за брат ми се върнаха. Той почина по същия начин. Него не успяха да го спасят", започва разказа си Савана.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)

"Не бях там, когато това се случи с брат ми, но знам, че е било същото. Бях на работа, когато се обади доведената ми майка. Не можеше да говори добре и да обясни. Разбрах само, че има линейка заради брат ми и много хора. Тя се опитваше да стигне до него. Излязох от работа веднага и тръгнах. По пътя ми се обадиха, че брат ми е починал. 

Получих паник атака и се наложи да ме успокояват. Казаха ми, че парамедиците са работили усилено и брат ми се е борил до последно", разказва младата звезда на уелското ръгби.

"Брат ми, също като Ериксен, беше футболист", завършва Савана.