Tреньорът на Етър Александър Томаш съжали, че футболистите му не са победили Локомотив (Пловдив), а си тръгват само с точка след 1:1 на "Лаута".

„На Етър му трябват точки. Изтървахме две точки с Левски и две с Локомотив, като и в двата мача можехме да загубим. Не мога да бъда недоволен от мочетата, но оставам с доста смесени чувства. Удар без топка и опит за удар без топка - не се санкционира. Няма да коментирам съдийството. Не оправдавам постъпката на Здравков за репликите. Нямаме право да си изпускаме нервите. Целта ни е да оставим Етър в елита. Вече в три мача имаме три червени картони. Желанието, което имат да побеждават футболистите, по-скоро прегарят. Искам да гледам моя отбор. Днес не знам колко чисти ситуации създадоха Локомотив, които са един от най-добрите отбори в България. Всичко е психология, отдавна го казвам, но много хора не ми вярват“, сподели Томаш след мача.

„Наясно сме с качествата на футболистите си. Те не се оценяват достатъчно. На нас ни трябват точки. Губим четири точки в последните два мача, афектиран съм. Не съм доволен от дисциплината. Допуснахме гол, те имаха греда, но за друга ситуация не мога да се сетя. И при тях може да е имало подценяване, но ние трябва да се възползваме от тези ситуации. Мнението ми е, че в нашето първенство, отборът, който влезе по-добре в мача и дава максимум, може да победи всеки един. Лудогорец ни победи с 6 гола, а след това губят от Локомотив. Мислех, че можехме да вземе максимума от точки днес, добави наставникът на "виолетовите".

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството