Треньорът на Етър Александър Томаш похвали своите футболисти след победата с 2:0 срещу Ботев (Враца) и спечелените важни три точки в битката за оцеляване в елита.

„С приказки и работа успяхме да победим. Мисля, че тези момчета имаха огромен шанс да не попаднат в тази долна четворка. Много трудно можеше да се вдигнем след загубата със Славия. Казах, че им свалям шапка. Днеска победата е изцяло благодарение на тях. Те заслужават повече", сподели Томаш след мача.

„Нещата опират до класа, а класата струва пари. Не мога да кажа, че дребните неща са толкова важни. С много работа трябва да се случват нещата. Кнежевич вкара гол, поздравих го. Казах му, че по-правилното беше да подаде на Дани. Въпреки че работим върху това, почти всеки мач сме с червен картон, това не е нормално. Следващия мач нямаме централни защитници, но продължаваме да се борим, въпреки че има наслагване и казване, че Етър не трябва да е там, където е. Цял живот живея в България, познавам футболната общественост. Убеден съм, но не мога да го докажа“, добави специалистът.

„На мен не ми е приятно да седим в пространството. Законът за гравитацията в нашия футбол не важи. За нас остава да излезем от последните два мача с чест. Ние обичаме футбола, горд съм, щастлив съм, че съм във футбола. Аплодисментите, освиркванията са част от професията. Днеска футболистите играха на 20% от възможностите си заради много фактори“, каза още Александър Томаш. 

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството