Треньорът на Етър Александър Томаш бе доволен след успеха срещу Берое с 2:1 в Стара Загора и похвали играчите си за силния мач.

„Щом съм на работа вече съм добре здравословно. Гадно е, но съм убеден, че човек, когато вярва всичко преборва. Излязохме срещу много силен съперник, срещу силни индивидуалности. Казах, че трябва да предоставим отборна игра и там спечелихме. Казах им, че повярваха в това, което им говоря. Когато е вътре в сърцето няма как да не се получат нещата. Пресирахме, защитавахме се добре, отнехме топки, създадохме ситуации. Трябва да работим. Работим постоянно. Аз и екипът ми сме наясно, че на нас ни трябват точки. Работим само за точки“, заяви Томаш след мача.

„Интересува ме всеки следващ мач. След 4 дни имаме тежък мач с противник, който е почивал дълго време. Важно е да възстановим момчетата. Човек, когато иска да израства и да се учи трябва да остави емоциите на страна. Този период, в който не бях на работа, успях да променя това в себе си“, допълни наставникът на "болярите".

efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството