Tреньорът на Етър Александър Томаш коментира предстоящата среща с Ботев (Враца), която е в петък от 17:15 часа на стадион "Ивайло". 

"Успехът в Стара Загора е в миналото (б.р. - победата с 2:1 над бившия му клуб Берое). Предстои ни пряка битка с Ботев (Враца). Ако не успеем в този двубой, то победата срещу Берое едва ли ще има голяма стойност. Етър е част от война, в която отделните сблъсъци не топлят. Нашата цел, нашата кауза е спасението на тима и оцеляването в Първа лига. Вярвам, че добрата игра в миналия кръг ще вдъхне допълнително самочувствие, вяра и сили на моите футболисти", написа Томаш във "Фейсбук".

"Съперникът е корав и опрян до стената. Те са опасни и трябва да дадем максимума от себе си, за да успеем. Искам да излезем на терена с чисти глави и отворени сърца. “Ивайло” е нашата крепост и трябва да я защитим. Длъжни сме да загърбим проблемите и да играем на върха на възможностите си. Трябва да го направим за себе си и за всички, които ни подкрепят и вярват в нас. Нека по-добрият победи и това да е... Етър", добави треньорът на "виолетовите".

Купа на България - сезон 2020/2021
efbet Лига - сезон 2020/2021
Класирането в първенството