Голият английски фен, който развя мъжкото си достойнство преди реализираната от Алесандро Диаманти победна дузпа за Италия в полуфиналния сблъсък от Евро 2012 срещу Англия, е милионер. Въпросният привърженик обаче не можа да разконцентрира Диаманти и “скуадра адзура” спечели с 4:2 при дузпите и се класира на полуфинал.

Британският таблоид “Сън” издири привърженика на “трите лъва” и разкри неговата самоличност. Голият фен е 35-годишният милионер Тим О’Лиъри, който живее в къща на стойност 7,5 милиона паунда. Къщата се намира в близост до тази на английския национал и централен бранител на Челси Джон Тери. Фенът платил огромни суми, за да следва английския национален отбор навсякъде по време на Евро 2012 в Полша и Украйна.

“Опитах се да дам своя принос. Направих това съвсем спонтанно. Бих направил всичко, за да видя Англия да побеждава. За съжаление не успях да помогна. Щях да получа сърдечен пристъп, когато притичах от единия сектор с фенове до другия”, споделя О’Лиъри. Дори съпругата му Клара, която е бременна в осмия месец с близнаци, оценява постъпката на мъжа си като доста забавна.