Ето как прогнозираха мача представителите на Ефбет лига в играта на БЛИЦ Звездна лига

Байерн спечели с 2:1 при визитата си на Щутгарт в мач от 23-ия кръг на германската Бундеслига и се завърна на върха с равни точки и по-добра голова разлика от Борусия (Дортмунд).

Гостите доминираха и поведоха в 39-ата минута, когато Мусиала намери Матайс де Лихт и нидерландският национал се разписа от далечна дистанция.

След почивката баварците реализираха и второ попадение в 62-ата минута на срещата. Томас Мюлер пусна към Ерик Максим Чупо-Мотинг, а камерунецът вкара с удар в долния ляв ъгъл за 0:2.

Щутгарт върне едно попадение в 88-ата мкинута. Енцо Мийо центрира много добре за Хуан Хосе Переа, а той прати топката в мрежата на Зомер за крайното 1:2. В третата минута на добавеното време Йосип Станишич получи извеждащ пас отдясно, напредна и центрира към непокрития Садио Мане, който обаче стреля високо над вратата.

След успеха си баварците се завърнаха на първото място във временното класиране с 49 точки и изпреварват Борусия (Дортмунд) само по голова разлика. Щутгарт е 16-и с актив от 19 точки.

ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ В ГЕРМАНСКАТА БУНДЕСЛИГА - ТУК!