ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Вердер (Бремен) си направи лесен мач срещу Борусия (Мьонхенгладбах), побеждавайки го с убедителното 5:1. Българският национал Илия Груев-младши започна като титуляр в състава на домакините и остана на терена до 77-ата минута, когато беше заменен от Николай Рап. 22-годишният Груев направи много силен мач и свърши отлична работа в халфовата линия.

Домакините бяха безкомпромисни през първото полувреме, когато поведоха с 4:0. Защитата на гостите от Мьонхенгладбах сякаш я нямаше и до 13-ата минута резултатът беше 3:0. Никлас Фулкруг на два пъти и Марвин Дукш излизаха на прекалено чисти позиции и бележеха голове във вратата на гостите.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

До почивката Рами Бенсейбени си вкара автогол в 37-ата минута, засичайки в собствената си врата след пробив и подаване от дясно на Мичел Вайзер.

Гостите върнаха един гол чрез Маркус Тюрам, но той беше повече грешка на отбраната на Вердер. И за да докажат, че е така, стигнаха и до пети гол, дело на Вайзер в 73-ата минута.

Тимът от Бремен събра 12 точки след втората си победа в последните четири мача и изпревариха днешния си съперник, изкачвайки се на 8-о място. Борусия (Мьонхенгладбах) също има 12 и е една стъпка надолу.

ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ В ГЕРМАНСКАТА БУНДЕСЛИГА - ТУК!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК