ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК! 

Ето как прогнозираха мача представителите на Ефбет лига в играта на БЛИЦ Звездна лига

Шампионът Байерн продължи да разочарова с представянето си и след 1:1 у дома с Айнтрахт (Франкфурт) в мач от 18-ия кръг остана без успех в трета поредна среща от германската Бундеслига. Със спечелената точка "орлите" завързаха битката за титлата и зарадваха Унион (Берлин), РБ Лайпциг, Фрайбург и Борусия (Дортмунд), които преследват баварците за върха. 

Гостите първи стигнаха до добро положение за гол в 13-ата минута, когато Рандал Коло Мауни засече центриране и стреля с глава, но защитник на Байерн изби топката.

В 25-ата минута вратарят на домакините Ян Зомер излезе извън наказателното поле и направи нарушение, за което получи жълт картон. Шест минути след това колегата му на отсрещната врата Кевин Трап направи чудесно спасяване след удар на Томас Мюлер. Все пак Байерн поведе в 34-ата минута, когато Лерой Сане засече с едно докосване центриране отдясно и прати топката неспасяемо във вратата на Трап за 1:0.

Winbet - победата е емоция! (18+)

След почивката Байерн не бе толкова активен и беше наказан в 69-ата минута, когато Рандал Коло Муани комбинира с Даичи Камада, който увлече няколко защитници и върна към французина, реализирал с левия крак за 1:1.

В 84-ата минута Айнтрахт можеше да стигне до пълен обрат. Гостите създадоха сериозно меле в наказателното поле, отправиха няколко удара, но топката бе избита. Гостите имаха повече положения до края на срещата, но така и не успяха да вкарат втори гол и да стигнат до пълен обрат.

След равенството Байерн остава лидер с 37 точки и е само на една пред Унион (Берлин). Айтрахт е на петото място с 32 точки, а Дортмунд е с 31 и има и мач по-малко.

ВСИЧКИ РЕЗУЛТАТИ И КЛАСИРАНЕ В ГЕРМАНСКАТА БУНДЕСЛИГА - ТУК!

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК