Шокираща новина получиха футболистите на Хамбургер по време на подготвителния си лагер в Дубай. Един от шефовете в клуба Тимо Краус е изчезнал безследно от събота вечер и издирването от страна на полицията все още няма резултат, съобщава „Билд”.

Директорът на мърчандайзинга в клуба е бил видян за последно на доковете на пристанището в Хамбург, където е бил на парти в локала Block Bräu. Около 23:30 часа местно време негов колега го е изпратил до такси и оттогава няма следа от директора, който не се е прибрал у дома при жена си Корина и двата си сина. Таксито пътувало до централната гара и след това обратно до пристанището, където за последно е засечен сигнал от телефона на Краус. Съпругата му Корина веднага подала сигнал в полицията, чието издирване по суша и вода остава без резултат досега.

44-годишният шеф е с изключен телефон, а от клуба призоваха чрез социалните мрежи, ако някой има някаква информация за него или го е виждал, да се свърже с полицията.

„Надявам се, че става въпрос за някакво недоразумение”, коментира генаралният мениджър на тима Хериберт Бруххаген от лагера в Дубай.

ВСИЧКО ЗА ГЕРМАНСКАТА БУНДЕСЛИГА