ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Треньорът на Хебър (Пазарджик) Любослав Пенев бе доволен след победата с 3:1 над Берое в последния кръг на efbet Лига, която остави отбора в елита и прати старозагорци на бараж.

„Абсолютно заслужено с много добра игра през тези два месеца. Отборът летеше към Втора лига, но с много работа, благодарение на момчетата, много изпълнителни и стриктни, се постигна целта, даже имахме преди този мач две опции – да останем или да играем бараж. Това преди не съществуваше. Голям успех. Едва ли някой е вярвал, че Хебър ще се спаси“, започна Пенев след мача.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+) 

„От първия миг, в който стъпих в съблекалнята, заявих, че започваме съвместна работа за спасяването на този отбор и оставането в Първа лига. Днес това се постигна. Очаквани, неочаквани… всички са футболисти на Хебър, което означава, че ги подготвям еднакво. Всеки трябва да е нащрек. Доволен съм. Искам да похваля момчетата. Абсолютно заслужен успех. Това беше много сериозни предизвикателство. Обичам такива предизвикателства. Благодаря на ръководството и на момчетата. Имах ангажимент до края на първенството, не знам какви са плановете на клуба, не е коментирано дали ще оставам. Най-важното бяха мачовете и начинът, по който трябваше да ги изиграем“, продължи наставникът на Хебър.

"Абсолютен феърплей навсякъде. Всеки мач го изиграваме по един и същи начин. Губим, печелим, феърплей докрай. Интересно е, че, когато побеждаваме, няма феърплей, а когато падаме, има. Не искам да влизам в това. Не участвам. Не коментирам“, завърши Любослав Пенев.

Еfbet Лига - сезон 2022/2023
Класирането в Efbet Лига

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!