ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Старши треньорът на Хебър Пазарджик Любослав Пенев беше бесен на съдийството след домакинската загуба с 0:1 от Левски в 23-ия кръг на efbet Лига.

"Не искам прекалено много да хваля нашия отбор, но всички отбори изпитват трудности срещу нас. Това се показа и в днешния мач. Изиграхме един много добър мач, сериозен, професионален и бяхме на път да спечелим. Това не се случи. Има си причина за това нещо. Те са и в нашия отбор, и в противниковия. Също така и в определени отсъждания", започна Любослав Пенев след срещата.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

"Досега гледахме много пъти повторението да отменения гол. Няма абсолютно никаква засада. Линиите не са прави. Не е нормално и дано това бъде коригирано. Не е нормално. Нас ни свирят двама, трима съдии едно и също. Това е реалността. Това са обстоятелства, които влияят върху крайния резултат. Така беше и днес. Поздравявам още веднъж моите момчета. Ще продължим да не се предаваме и да не се даваме. Железов ни е два пъти на ВАР. Драганов ни е един път на ВАР в домакинските мачове. За четири мача, три пъти се срещаме с едни и същи съдии. За какво да се оплакваме. Има ли смисъл? ", добави наставникът на Хебър.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!