Ръководството на испанския гранд Барселона реагира след историческата загуба с 2:8 от Байерн (Мюнхен) в Шампионската лига и исканията за незабавни промени. Шефовете на каталунците се събраха днес по обед, а преди малко приключи срещата на върха с няколко важни решения.

Първото е, че Барса остава без треньор и уволнява досегашния Кике Сетиен и целия му екип, като в същото време е в напреднали преговори с легендата Роналд Куман и се очаква холандецът да бъде назначен до часове.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Заседанието на борда на директорите определи и дата за избори за нов президент - 15 март, макар настоящият президент Хосеп Мария Бартомеу да отказа да подаде оставка.

Очаква се през лятото да има и сериозна чистка на футболисти, но изходящите трансфери ще бъдат осъществявани само с одобрението на новия треньор, но от клуба вече обявиха, че само Марк Андре Тер Стеген, Клеман Лангле, Френки де Йонг, Лионел Меси и младоците Иняки Пеня (вратар), Роналд Араухо (защитник), Рики Пуч (халф) и Ансу Фати (нападател) могат да се чувстват спокойни, а всички останали могат да бъдат продадени.