ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Следващият съперник на Лудогорец в група "C" на Лига Европа Бетис надви у дома Виляреал с 1:0 в мач от петия кръг на испанската Ла Лига и стряска българския шампион със страхотна форма - пет победи от шест мача във всички турнири. Тимът от Севиля загубиха единствено от лидера Реал Мадрид с 1:2 на „Сантяго Бернабеу“.

Виляреал бе без допуснат гол в испанския шампионат, но и това се случи при визитата на „Бенито Виямарин“, където ще гостува Лудогорец в четвъртък вечер от 22:00 часа за мача си от втория кръг на груповата фаза в Лига Европа.

Winbet - на един клик разстояниe! (18+)

Гостите стояха по-добре през първото полувреме и в 14-ата минута бяха близо до откриване на резултата, но изстрел на Жерард Морено бе избит от защитник на голлинията. След това те пропиляха още няколко добри положения чрез Морено, Джовани Ло Селсо и Николас Джаксън.

Андалусийци бяха по-активни след почивката и стигнаха до победата с гол на Родри Санчес (61) след превъзходно центриране на Луис Енрике отдясно. "Жълтата подводница" не успя да отвърне на удара и допусна не само първи гол, но и първа загуба за сезона.

С успеха Бетис се изкачи до третото място в класирането с 12 точки, като пред отбора на Мануел Пелегрини са единствено шампионът Реал (Мадрид) на върха с пълен актив от 15 точки и Барселона с 13. Виляреал остава в топ 4 със своите 10 точки.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК

Bookmaker.Blitz.BG