Бразилският авторитетен журналист Марсело Бехлер първи разпространи преди седмица новината за възможен трансфер на Неймар в ПСЖ срещу 222 милиона евро, но сега е на мнение, че сънародникът му ще остане в Барселона.

„Бих казал, че ако трябва да оценявам вероятността за трансфер, Неймар все още е на 90% в Барса. Нямам информация, но днес ще стане ясно. Знам, че и Пике ще говори на пресконференцията. Бих бил доста изненадан, ако Пике дойде на пресконференцията на Барса и не каже нищо след снимката, която публикува в социалните мрежи. Мисля, че Барса и Пике са убедени, че Неймар остава. Повтарям, че нямам допълнителна информация“, сподели Марсело Бехлер пред френската версия на „Евроспорт“.

„Барса не предлага пари като ПСЖ, който може даде много повече. Извън парите основната мотивация на Неймар е чисто спортна. Той искаше да е в отбор с повече бразилци, а Барса не може да му предложи това. Този отбор е на Меси. Не знам как са успели да променят мнението на Неймар, но явно са успели“, допълва бразилският журналист.