Бъдещето на Антоан Гризман в Барселона е все по-несигурно. Каталунският Sport твърди, че сестрата на нападателя Мод, която е и негов личен агент, е поискала среща с шефовете на клуба, за да разбере дали на световния шампион ще се разчита и през следващия сезон, или ще бъде направен опит той да бъде продаден.

Гризман е недоволен, че старши треньорът Кике Сетиен започна редовно да го оставя на резервната скамейка. Срещу бившия си тим Атлетико Мадрид французинът се появи в последните минути, а преди това същото се случи и при гостуването на Селта във Виго.

Мод Гризман ще информира ръководството на клуба, че Антоан не е щастлив от настоящата ситуация. 29-годишният футболист е наясно, че няма голям авторитет в съблекалнята и това допълнително му  пречи да демонстрира истинските си възможности.

Нападателят изрично е помолил близките си да не коментират публично нищо, свързано с малкото игрово време, което получава, и отношенията му с клуба. Гризман счита, че скорошните критики на баща му и брат му по адрес на Сетиен влияят негативно на собствения му имидж.