Френската легенда на световния футбол Зинедин Зидан се завърна начело на Реал (Мадрид) и подписа договор до лятото на 2022 година. Единственото ново лице в екипа на Зизу в сравнение с предишния му престой е Роберто Васкес. Той ще продължи да бъде треньор на вратарите, след като изпълняваше тази функция и в щаба на Сантиаго Солари. При предишния период на Зидан начело на тима този пост заемаше Йуис Йопис, който в момента работи в Реал Сосиедад.

Останалите от треньорския щаб на френския специалист остават същите. Антонио Пинтус му е много близък приятел на Зидан, който го познава от работата им в Ювентус от 1996 до 2001 година. В този период Пинтус бе треньор по физическа подготовка.

Давид Бетони е вторият треньор в екипа на Зидан и негова дясна ръка. Двамата играха заедно в Кан, откъдето се познават. Бетони бе съгледвач в Реал, когато Анчелоти назначи Зидан за свой асистент. След това той работи със Зизу и във втория отбор на „кралете“.

Амиду Мсаидие е бивш френски футболист, който прекратява кариерата си в много ранен етап заради тежка контузия. Той е експерт по физиотерапия и кинезетерапия и работеше със Зидан във втория тим на „белия балет“.

ИСПАНИЯ, ПРИМЕРА ДИВИСИОН - СЕЗОН 2018/19